navbar

Rollespilsmagasinet Æra, Nr. 1 – Januar 2010

Af

Æra Nr. 1 Det første nummer af Rollespilsmagasinet Æra er nu tilgængeligt på Rollespilsmagasinet.dk. Vi må med skam meddele, at vi først har opdaget det nu, men vover pelsen og skyder skylden på en fejl i nyhedsbrevsbehandlingen. Går ud fra at vores opdatering blev tabt i posten 😉

Hovedtemaet i dette første 56-siders nummer af Rollespilsmagasinet Æra er Fastaval. Du kan bl.a. læse personlige erindringer fra de sidste 12 års Fastavals, en guide til den forsmåede kunstner – en morsom og lærerig artikel om at deltage i kampen om den forgyldte Otto, en Ottodommer’s oplevelser – fra den anden side a Otto hegnet samt et par biografier af to Fastaval personligheder, Ernst Jensen og Emily Care Boss.

Nr 1. af Rollespilsmagasinet Æra indeholder udover en velkomst af Niels-Christian Ganderup også en anmeldelse af Mary Stewarts: The Merlin Trilogy, en artikel om de hedengangne grundlæggere af Dungeons and Dragons, Ernest Gary Gygax og Dave Arneson og en nekrolog over Philip José Farmer, science fiction og fantasy forfatteren, som stod bag Riverworld serien.

Sidst men ikke mindst kan du finde en morsom og skræmmende akkurat test, som angiver hvilken type rolle du spiller i din rollespilsgruppe. Er du den vel-argumenterende og ansvarlige General, eller måske den utilregnelige og bindegale Nar? Testen inddeler personlighederne i fem kategorier – ved du hvilken kategori, du selv tilhører?

Meget interessant læsning for alle som har interesse i rollespil. Vi glæder os til næste nummer.

— o0o —

Rollespilsmagasinet ÆRA er Danmarks nye gratis online magasin om bord­rol­le­spil.  Æra henvender sig til alle med in­ter­esse for bordrollespil såvel i, som udenfor mil­­jøet. Derfor bli­ver hvert nummer af ÆRA en blanding af nyt og gam­melt idet der bliver gjort et stort arbejde for at finde og brin­g­­e in­te­r­­e­s­­­san­te gamle artikler. Æra har gravet de gode artikler, an­meldelser, his­to­rier, idéer og tanker frem fra in­ter­nettet; redigeret og finpudset dem i sam­arbejde med for­fatterne og præ­sen­teret dem i ÆRA – en slags ro­l­le­­spilsantologi fra den digitale sfære, der ud­kommer jævnligt.

Skriv en kommentar!Kalender

    No events to show