navbar

Drager og Dæmoner Grundreglerne – Udkommer 8. juni 2012

Af

Så er ventetiden snart ovre. Den genoptrykte Drager og Dæmoner Grundregelbog udkommer, takket være Kenny Madsen, den 8. juni 2012.

Du kan nu igen få fingre i de kendte Grundregler til Drager og Dæmoner. Efter mange måneder og endeløse nætter er det endelig lykkes Kenny at genskabe grundreglerne, så de igen kan blive genoptrykt i super flot bogformat.

Bogen kan bestilles på Kenny’s til formålet oprettede hjemmeside Drager og Dæmoner.

Vi vil gerne anbefale alle interesserede i at støtte Kenny i hans storslåede projekt. Ifølge ham selv er næste skridt udgivelsen af to selvskrevne værker samt at få genudgivet Ekspert Reglerne også! Følg med på Drager og Dæmoner.

1 Kommentar

 1. 7. juni 2012

  | 06:55

  Så er det i morgen bogen kommer rigtig tilsalg. hvis du er fra fyn kan du besøge http://www.arnoldbusck.dk/ svendborg afdelingen eller Farve- Og Hobbyhjørnet Svendborg hvor bogen kommer i udstillings vinduet fra på mandag eller måske den kommende Lørdag. Håber alle Drager og dæmoner fans støtter op om projektet så der snart kan komme flere af de elskede bøger på markedet.
  kennymadsen@live.dk

  TAK

Skriv en kommentar!Kalender

  No events to show