navbar

Drager og Dæmoner – Kampagnebøger – Skattekammeret

Af

Skattekammeret

Mestertyven Karl Vitstock, på hvis hoved en snes adelsmænd havde udsat en dusør, smilede triumferende til sine to lærlinge. “Folkens, selv ikke Grev Schavanns skatkammer var tilstrækkeligt beskyttet til at kunne holde os ude.”

De to medhjælpere så måbende på alle hylderne i grevens skatkammer. Dér lå juvelfunklende og metalblinkende genstande i lange baner.

I Skattekammeret opbevares en samling af 31 magiske genstande, fra de mest brugbare til de mærkværdigste eller morsomste sager, f.eks. våben, smykker og klædningsstykker. Til disse ting hører 42 spillelederpersoner og 65 oplæg til forskellige eventyr. Skattekammerets indhold er lagt til rette, så det sikrer spillelederen den størst mulige bevægelsesfrihed, når han eller hun bruger af det, og hæftet er derfor et glimrende hjælpemiddel til at skabe nye eventyrintriger eller til at udbygge gamle.

De forskellige magiske genstande kan let anbringes, hvor som helst spillelederen måtte ønske det, og dette hæfte er derfor et udmærket supplement til andre produkter fra Eventyrspil.

— o0o —

Velkommen til Skattekammeret. I denne enestående hvælving opbevares mange spændende, magiske, værdifulde eller ganske enkelt interessante ting og sager, der kan tænkes at forekomme i en rollespilskampagne. Her findes magtfulde våben, pragtfulde smykker og andre mystiske objekter. Men tag dig i agt: En del af tingene er ikke helt, hvad de giver sig ud for.

Skatkammeret er tænkt som en “katalysator” for din fantasi. Det er meningen, at indholdet skal kunne anvendes sammen med et hvilket som helst rollespilsystem (i hvert fald spil, der har fantasy eller middelalderen som tema). Den enkelte spilleleder må selv omsætte og oversætte alle tingene til sin verden og sit system.

Bemærk at dette ikke er et spil i sig selv. For at have virkelig glæde af Skattekammeret må du have adgang til Drager og Dæmoner Expert.

Bogen udgik fra det oprindelige forlag, men Alivetryk har genoptrykt den. Den kan købes hos Saxo for DKK 39,95 (+ porto ). Kan du nøjes med en digital version, kan du her downloade bogen i PDF format.

Download Drager og Dæmoner – Skattekammeret (11MB)

Skriv en kommentar!Kalender

    No events to show