navbar

Drager og Dæmoner – Regelbøger – Gigant

Af

Den kolde fugtige havluft fejer hen over skibet’s dæk og bærer med sig en svag ubehagelig lugt fra Zr’kons stål fæstning. Du kan skimte borgen i horisonten, langt borte mod syd-øst, hvor Vesterhavets grå bølger slår mod Kaz’di’s døde og forvitrede kyster. Solen synker langsomt ned mod havet og en svag tåge begynder at dannes på vandoverfladen. Omkring dig står dine mænd, erfarne og trofaste følgesvende fra de seneste måneder’s kampe og søgen efter en vej til Zr’kon. I er alle indstillet på at give alt i et sidste afgørende opgør med Dæmonfyrsten Kozh. Du har taget din beslutning, betragter dine arrede veteraner og trækker dit sorte sværd. Magien frigøres og pulserer i det’s æg og det virker som om det er levende i hvad der måske bliver din sidste strid nogensinde.

Du er helten og eventyret når sit højdepunkt.

Drager og Dæmoner Gigant var den tredie del i Sverige’s mest populære rollespil. I denne udgave finder du to regelbøger med udvidelser til de tidligere Ekspert regler: nye besværgelser, urter, udrustning, færdigheder og helteformåender. Endvidere indeholder de emner som er vigtige for mægtige rollepersoner: borgbyggeri, feltslag og belejringer og hvordan man regerer et land med hensyn til politik, økonomi og kommunikation. Spillederen får nye regler til sin kampagne, bl.a. om religion, udøde, klima, intelligente racer, spilleder-personer og underverdenen.

Drager og Dæmoner Gigant blev udgivet i 1987 og er forlængst udgået fra forlaget. Du kan stadig være heldig og finde den på diverse svenske auktions- og brugt-salg-sider (bl.a. Fyndtorget.se), men kan du nøjes med en digital version, så se nærmere nedenfor.

Udgaven indeholder: To regelbøger (regelbog og kampagnebog), borg tegninger, rolleskema til administration af len, borg og hær, klima skema.

Højreklik og vælg “Gem link som…”

Bemærk! Bøgerne nedenfor er på svensk.

Gigant – Regelbok, 2. udgave (Äventyrsspel, 1987)

Förord -Rollpersonen
Magi – Strid
Fältslag – Örter & droger
Borgar – Odöda
Klimat & väder – UtrustningDownload Gigant – Regelbok (37MB)

— o0o —

Gigant – Kampanjbok (Äventyrsspel, 1987)

Intelligenta varelser
Mäktiga SLP
Underjorden
Politik
ReligionDownload Gigant – Kampanjbok (23MB)

— o0o —

Gigant – Kort & rolleskemaerDownload Gigant – Borgtegninger (5MB)
Download Gigant – Rolleskema – Len, borg & hær (2MB)
Download Gigant – Vejrskema (<1MB)

3 Kommentarer

 1. Linnet
  20. juni 2012

  | 13:42

  Mange tak for det, er super awesome

 2. Theis
  24. juli 2012

  | 13:49

  Super initiativ at genoptrykke de gamle klassikere – jeg har virkelig længtes efter at se dem igen . Glæder mig enormt til at se Expert sættet – og een køber er der da til det med undertegnede 🙂
  Thumbs up !!!

 3. Mads Havshøj
  4. oktober 2012

  | 21:27

  Hej Martin

  Tusind tak for de dejlige PDF’er af vores allesammens yngligs rollespil.

  Bliv ved med det gode arbejde.

Skriv en kommentar!Kalender

  No events to show