navbar

Drager og Dæmoner – Kampagnebøger – Kandra

Af

Besøg Kandra – en spillevende handelsby, der i tidligere tider bare var en uanselig markedsplads. Nu er Kandra et vigtigt knudepunkt for alskens handel, ikke mindst når det gælder alle de efterspurgte ting og sager, som fremstilles at de hårdføre, små dværge og af de gådefulde skovelverfolk.

Kandra er også stedet, hvor mange spændende eventyr tager deres begyndelse. Eventyr som fører dig fra magiens dunkle afkroge til sværdstålets enkle, men kontante sprog.

Et hjælpemiddel til Drager og Dæmoner Expertspillet med en grundig beskrivelse af byen, dens vigtigste indbyggere, dens retsvæsen, styreform og meget andet. Inkl. et kort over byen i fire farver.

Bemærk at dette ikke er et spil i sig selv. For at have virkelig glæde af Kandra må du have adgang til Drager og Dæmoner Expert.

Bogen udgik fra det oprindelige forlag, men Alivetryk har genoptrykt den. Den kan købes hos Saxo for DKK 79,- (+ porto ). Kan du nøjes med en digital version, kan du her downloade bogen i PDF format og kortet over byen som JPG.

Download Drager og Dæmoner Kandra (17MB)

— o0o —

Kort over Kandra

Det originale kort som fulgte med bogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 Kommentarer

 1. Linnet
  25. februar 2012

  | 12:01

  Super fedt !! tak

 2. Thomas
  15. marts 2012

  | 18:30

  Ej hvor sejt, tusind tak

 3. kenny madsen
  29. marts 2012

  | 19:28

Skriv en kommentar!Kalender

  No events to show