navbar

Drager og Dæmoner – Køb de rigtige regelbøger/kampagnebøger

Af

Med baggrund i den seneste tids kommentarer og egne erfaringer, vil vi da lige gøre opmærksom på, at en stor del af vores elskede Drager og Dæmoner bøger faktisk stadig (igen) kan købes. Verden Hinsides’ mål er overvejende at tilgængeliggøre bøger som er udgået fra forlagene og/eller ikke længere kan skaffes brugt.

En hel del mennesker har lagt en hel del arbejde i at få genoptrykt de gamle bøger og vi vil da selvfølgelig anbefale , at man anskaffer sig disse til sit bibliotek.

Kenny Madsen tilbyder den gamle (sorte) regelbog, genoptrykt i nyt format, for DKK 89,- på Gul og Gratis (forudbestilling).

Alive Tryk (Hans Peter Hartsteen) genoptrykte kampagne- og eventyrbøgerne i 2001. Du kan finde alle bøgerne på søgesiden Bog.nu med priser rangerende fra DKK 39,- til DKK 79,-.

Så mangler vi bare (de blå) Expert Regel bøgerne. Disse er indtil nu stadig udgået fra forlaget og meget svære at finde brugt.  Indtil videre kan man jo benytte pdf-versionen her på Verden Hinsides.

 

7 Kommentarer

 1. Martin Vestergaard
  1. april 2012

  | 12:49

  … og det er ingen aprilsnar! ^^

 2. 14. april 2012

  | 18:49

  Ja det er helt korekt, og der kommer flere endnu. Glæd jer. Grundreglerne er nu på vej til registering i KBH, og derefter kommer de i handlen.. i er velkommen til at forud bestille så i kan være de første til at modtage et eksemplar af det fantastiske bordrollespil.

 3. Linnet
  23. april 2012

  | 11:16

  Hej er der nogen entusiater, der har “Gigant” udvidelsen til at ligge, evt i en elektronisk form ?

 4. Mike Dideriksen
  5. maj 2012

  | 00:47

  Jeg synes det er fantastisk at grundreglerne bliver genoptrykt! Symenia lyder spændende, et projekt jeg vil følge med i.

 5. Martin Vestergaard
  25. maj 2012

  | 07:27

  @ Linnet: Er sikker på at vi har dem et sted. Roder lidt i kasserne og smider Gigant på sitet så hurtigt som muligt 😉

 6. Martin Vestergaard
  28. maj 2012

  | 16:15
 7. kenny madsen
  30. maj 2012

  | 21:55

  i kan følge med på denne side hvor jeg vil forsøge at opdatere jer løbende.
  http://www.bricksite.com/dragerogdeamoner/velkommen

Skriv en kommentar!Kalender

  No events to show