navbar

Verden Hinsides går i luften

Af

Velkommen til Verden Hinsides

Formålet med dette site er, at fungere som nyhedskanal, ressourcekilde og –arkiv for blandt andet rollespil (PnP), LARP, bræt-, figur- og kortspil. Ved at blande de forskellige spil sammen, håber vi at skabe mere opmærksomhed for de enkelte spil blandt spillere af andre spil og nye potentielle spillere. En masse information om de enkelte spil findes allerede på internettet, men meget af denne information er meget svær at finde i det store hav, som internettet er.


Verden Hinsides bliver:

En nyhedskanal

Hvad rør sig i spilverdenen/-miljøet? Hvilke nye spil er dukket op. Hvilke bøger op netop udgivet? På Verden Hinsides vil vi præsentere anmeldelser af spil, bøger og film, tests af spil og regelsæt, annoncering af kommende begivenheder og reportager fra overståede begivenheder.

En ressource kilde

På Verden Hinsides vil du kunne finde forskelligt software, skemaer, guides og tutorials tilgængelige i standardiserede formater, som alle kan få glæde af. Alt, hvad vi bringer her, vil kunne bidrage til en forbedre spiloplevelse uanset, hvilket spil du spiller, eks.vis Rolleperson Generator Software eller Gør-det-selv Guides til fremstilling af LARP udstyr.

Et arkiv

Gamle regelsæt, som er udgået af produktion, artikler fra gamle blade og magasiner og lignende vil blive gjort tilgængelige i PDF format eller gen-publiceret i nye indlæg på Verden Hinsides. Visse indlæg er i Wiki-format, som gør søgning utroligt meget nemmere, hvis du leder efter et specifikt emne. I det hele taget er hele sitet optimeret til søgning enten via sitet eller via søgemaskiner som f.eks. Google.

En portal

Materialet på Verden Hinsides er ofte inspireret af eller fundet på andre sites. Via vores artikler kan du finde vej til disse andre fremragende sites. Du kan også finde vej til foreninger i dit lokalområde via vores præsentationer af forskellige spilforeninger.

Dit site

Indholdet på Verden Hinsides bliver dikteret af brugerne. Forfatterne på Verden Hinsides har selvfølgelig nogle ideer og interesser, som de gerne vil skrive om, men hvis du synes at der mangler materiale på et specifikt emne skal du bare kontakte os eller skrive et indlæg på Verden Hinsides Forummet, så finder vi materialet frem fra gemmerne. Er du selv i stand til at skrive et indlæg om et specifikt emne er du også meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid på jagt efter personer, som har viljen i hjertet og evnen i hovedet til at hjælpe os med at synliggøre den glæde vi selv har med alle disse spil.

1 Kommentar

 1. 5. august 2009

  | 14:09

  Kære Martin
  Jeg synes det er et smadder kreativt brug af en blog hjemmeside til at lave en artikel samling og aktivitets kalender. Jeg ønsker dig alt held og lykke med det og håber det bliver til noget 🙂

  Venlig hilsen
  Charles Bo Nielsen

Skriv en kommentar!Kalender

  No events to show